12x Mistr Vysočiny, účastník Superligy 11/12

Diskuse našeho klubu

Diskusní téma: Diskuse

Datum 11.01.2013
Vložil Vendy st.
Titulek Re: trénink

Ja si pujdu hodit dolu hlidam deti.

Datum 11.01.2013
Vložil DAvid
Titulek trénink

Nepůjde si se mnou dneska někdo hodit do rexu? Chtěl bych si zatrénovat, když budu asi muset v neděli hrát

Datum 10.01.2013
Vložil David
Titulek Odjezd Palma

Vendy ml. 7:20 na parkovišti u Areálu, Dodo 7:25 u Jitřenky, Vendy st. 7:30 na Točně, s Mazlíkem se ještě domluvím

Datum 10.01.2013
Vložil David
Titulek Re: Re: Neděle Netín

Udělám zase pottřebný bod a dovezeme 3 bodíky

Datum 10.01.2013
Vložil David
Titulek Re: Neděle Netín

Neděle Já, Viki, Pardál a Martin

Datum 10.01.2013
Vložil Johnnie

Jestli nejsou schopni přistoupit na náhr. termín,tak to dělají schválně. Já bohužel vážně nemohu.

Datum 10.01.2013
Vložil d

v sobotu na to seru a jedu až v neděli na ligu !!!!!!

Datum 10.01.2013
Vložil David
Titulek Neděle Netín

Jelikož s Martou není řeč a není způsob jak se domluvit (Navrhl jsem at si určí jakýkoliv termín). Tak jsem volal Milanovi, ale ten nám také nemůže pomoci. V pardubkách se nejedná o turnaj republikové úrovně, takže nemůže jako sekretář nařídit přeložení zápasu. Máme jedinou možnist tam dojet a nebo dostaneme kontumaci, což znamená také pokutaa 200kč a odečet jednoho bodu. Tak se můžeme do neděle rozhodnout

Datum 10.01.2013
Vložil David
Titulek Palma

Takže pokud dobře čtu, tak pojedu já, Dodo, MAzlík, Vendy st., Vendy ml. Honza a Viki nepojedou, Petr tam přijede vlakem z Prahe a Pardál ještě neví. Takže počkáme ještě na vyjádření Pardála, ale momentálně se vejdeme do jednoho auta, s tím že pokud by Pardál jel, tak by se muselo vzít druhý auto (řidič nejspíš pardál nebo Mazel). Na Palmičce máme být v 9 hodin, je to 100km takže 1h a 30 min. Takže nejpozdější odjezd bych plánoval na 7:30. (V 9 je tam prezentace ale začátek až v 10 takže na rozházení bude dost času), ale pokud byste chtěli vyjet dřív, tak napište.

Datum 09.01.2013
Vložil wendy ml
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netín

Jinak sem proto at se starovne a vhozne plati z klubovejch.cestu ze svejch.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode